Úton a szabadságba, kis hibával

Úton a szabadságba, kis hibával

Képzeld el, hogy kirándulni mentél, vagy nyaralni. Mondjuk csak vidékre, vagy épp a Balatonra. Jól hangzik, igaz? De olyan nincs, hogy ne történjen semmi. Elszakadt a fürdőruha, az utolsó pillanatban foglalod le a  szálláshelyet, vagy épp nem indul a kocsi.

Nincs is annál szánalmasabb, amikor ott áll egy nő a kocsija felett és kétségbeesetten telefonál. „Hogy mit nézzek meg?”- felnyitja a motorháztetőt – „És, az hol van?”. Képzeletbeli főhősnőnk teljes kétségbeesésében kotorászik hol a táskájában, hol a motorháztető alatt, mindezt úgy, hogy csüng a fülén a telefon, és egy távoli férfihang utasításait próbálja végrehajtani.

Nem lennék a helyében, és lehet túlzás, hogy csak egy nő kerülhet ilyen helyzetbe, mert bárki állhat az út szélén. Egy személyautó karbantartása nem éppen olcsó dolog, sokan spórolnak például az olajcserén, aminek a következtében akkor hagyhat cserben az autó, amikor a legkevésbé várnánk.

Mi lenne ha a történetünk nem kétségbeesésben és hajtépésben folytatódna? Mi lenne ha ott lenne a megoldás a csomagtartóban, vagy a garázsban? Megoldást adhat a Mannol, amely egy univerzális fél szintetikus motorolaj. Ráadásul, az olajcsere sem egy művészet, bárki képes megcsinálni.

Nyilvánvalóan egy szakember biztosabban, és megbízhatóbban kivitelezi az olajcserét. Viszont, csak spórolni szeretnénk, ha már utazni készülünk. Szerencsére a Mannol motorolajok között van több árkategória és kiszerelés is, amikről a honlapon is tájékozódni lehet.

Ez szép és jó, de honnan tudom melyik lesz a legjobb az autómnak? A Mannol termékek nevében megtalálható, hogy milyen motorigényekhez van kitalálva. De vannak kifejezetten autómárkákra szabott olajok is, ezek jelentősen megkönnyítik a választást – igen, még a kissé kétségbeesett hölgyeknek is. Mindenesetre minden bizonytalanság elkerülése végett lehet, hogy szükség lesz egy szakember segítségére is. Mind a választásban, mind a pedig magában az olajcserében.