Csajos hétvége egy wellness hotelben és leánybúcsú kellékek

Csajos hétvége egy wellness hotelben és leánybúcsú kellékek

El sem hiszem, hogy milyen csodálatos barátnőim vannak! Talán azt sem lenne túlzás állítani, hogy nekem vannak a világon a legédesebb, legfigyelmesebb és legaranyosabb barátnői. Olyan lánybúcsút szerveztek nekem, amilyenről szinte álmodni sem mertem.

Csak májusban fogok férjhez menni, de a barátnőim úgy gondolták, hogy már januárban meg kell ejteni a lánybúcsút. Állításul szerint azért, mert wellnesselni csak télen jó, amikor nagyon hideg van és akár még a hó is esik. Nos, hóesésben éppen nem volt részünk, de ezt leszámítva minden megvolt a két éjszaka-három napos lánybúcsúmon, ami szem-szájnak ingere.

Hatan voltunk és a legjobb barátnőm, Piros, egy lakosztályt vett ki, ahol mind a hatan elfértünk és minden percet együtt tölthettünk. Csodás volt a szobánk és az egész szálloda is! A wellness részleget annyira imádtam, hogy legszívesebben nyitástól zárásig ott lettem volna, de a csajok az egyik nap kirángattak ebédelni. Persze az ebéd is isteni volt, de szívesen lecseréltem volna azt a levest é főételt plusz másfél órányi pancsizásra.

Egész hétvégén úgy éreztem magam, mint valami királynő, ehhez az érzéshez pedig talán az is hozzájárult, hogy indulás előtt a lányoktól kaptam egy rózsaszín tiarát, amire nagy betűkkel rá volt írva, hogy férjhez megyek. A már említett tiarán kívül pedig nagyon sok más leánybúcsús kelléket hoztak még a barátnőim, amik között voltak lufik és egy külön „menyasszonyos” kupa is, de sok olyan dolog is volt köztük, amiket inkább nem írnék körül részletesen… Hát igen, egy lánybúcsún gyakran kerülnek elő illetlennek minősíthető dolgok.

Hihetetlen hétvége volt, az már biztos. Nagyon finomakat ettünk, rengeteget fürödtünk és talán még annál is többet iszogattunk. Nem kell nagy dolgokra gondolni, nem a pálinkák követték egymást, hanem a finomabbnál finomabb koktélok, sokszor a biztonság kedvéért inkább alkoholmentes változatban. Azt hiszem, hogy a szálloda egyik legjobb része az volt, hogy a wellness részlegben, az egyik medence mellett, vagyis hogy igazán pontos legyek, benne a medencében volt egy bár, így aztán a vízből sem kellett kimenni akkor, ha megkívántunk egy koktélt. Nem tudom, hogy a szálloda kiválasztásánál ez szempont volt-e, de ha igen, akkor Pirosnak aztán vannak jó ötletei, ez tagadhatatlan.

Mivel a wellness részleg, érthető okokból, nincs nyitva egész éjjel, így az estéinket nem fürdéssel töltöttük. Mivel hideg volt, a szállodából nem szerettünk volna kimenni, viszont nem szerettünk volna csak a szobában kuksolni sem egész este. Amikor első este mentünk vacsorázni, akkor felfedeztük, hogy a szállodának vagy egy játék részlege is, ahol lehet billiárdozni, csocsózni, dartsozni és egyéb, ehhez hasonló játékokat űzni. Mondanom sem kell, kaja után egyből bele is vetettük magunkat a szórakozásba. Még az sem zavart minket, hogy egyik említett játékban sem jeleskedtünk, de ettől függetlenül is remekül éreztük magunkat.

Nagyon jó volt ez a hétvége, de szerencsére nemcsak az őrült szórakozásról szólt, hanem sokat beszéltünk a párjainkról, a szerelemről, kapcsolatokról és az én leendő esküvőmről is. Nagyon váram már a nagy napot, hogy végre igent mondhassak életem szerelmének és hivatalosan is összekössük az életünket. A barátnőimnek pedig igazán hálás vagyok azért, hogy ezt a hétvégét leszervezték nekem. Ők a legjobbak!