Egy beszélgetés során megismertem a teafa olaj jótékony hatásait

Egy beszélgetés során megismertem a teafa olaj jótékony hatásait

teafa olaj arcra

Annyi mindent megtudhat az ember, ha egy szállodában dolgozik, hiszen annyi különféle emberrel találkozik, akikkel néhány perces beszélgetés során is számos új ismeretre tehet szert. Ezt történt akkor is, amikor az egyik vendég babataxit javasolt nekem ajándék gyanánt az unokámnak. Erről korábban meséltem nektek.

Most pedig nem olyan régen a teafa olaj jótékony hatásár ismerhettem meg ugyanígy. Egy vendéggel folytatott beszélgetés során megtudtam, hogy milyen hatással lehet a teafa olaj arcra kenve. Mesélte, hogy rendszeresen vásárol a Humanity áruházból száz százalék tisztaságú, természetes illóolajat, amit a lányának a pattanásos bőrére szoktak használni. Ebből tudtam meg, hogy a teafa olaj arcra kenve megtisztítja a bőrt, és ezáltal elpusztítja a bőrön lévő baktériumokat, és gyulladás esetén segít a gyulladás enyhítésében is.

Ráadásul a teafa olajjal különböző artisztító tonikokat is el lehet készíteni, ami segít a száraz és zsíros bőr természetes egyensúlyának a fenntartásában. Ha pedig már megtörtént a baj és felborult az egyensúly, akkor ennek az egyensúlynak a visszaállításában is tud segíteni. Elképesztő, nem? Én csak ámultam a sok információ hallatán.

Azt is mondta nekem, hogy a Humanity áruház oldalán elolvashatom, hogy az arcon kívül még milyen sok esetben lehet használni, legyen szó más testrészről vagy akár tisztítószerként, fertőtlenítőszerként is lehet használni a teafa olajat, hiszen a teafa olajnak fertőtlenítő hatása és antibakteriális hatása,valamint vírusölő hatása is van, ami takarítás során is nagyon előnyös. Egyre kíváncsibbá tett, így megnéztem én is az oldalt. Itt már én is olvashattam azokat, amikről korábban a vendég mesélt nekem, valamint még azt is olvastam, hogy a teafa olaj sebgyógyító hatással is bír, ráadásul köptető hatású is, illetve az immunrendszert is serkenti. A gyulladás csökkentő hatása mellett pedig gombaölő hatású és rovarriasztó hatással is rendelkezik.

Az elhangzottak és az olvasottak alapján nagyon kíváncsi lettem, így megnéztem a webáruházban az árakat is, ahol azt is láttam, hogy rendkívül kedvező áron lehet hozzájutni a száz százalék tisztaságú és természetes teafa illóolajhoz. Nagyon meglepődtem a részletes információk mennyiségén és részletességének, hiszen amellett, hogy el lehetett olvasni a teafa illóolaj adatait még az előállításáról, a legfőbb komponenseiről és a népi gyógyászat tapasztalásain alapuló felhasználási alternatívákról is számtalan információt megosztottak a terméknél.

Így megtudhattuk még azt is, hogy milyen aromatikus felhasználási lehetőségek, és milyen külsőleges felhasználási lehetőségek rejlenek még a teafa olaj elképesztő erejében.

Megnéztem azt is, hogy milyen kiszerelésben lehet hozzájutni az olajhoz. A webáruházban kapható 10 ml, 50 milliliter, 100 milliliter és még 1 literes kiszerelésben is. Soha nem láttam még ilyen illóolajnál ekkora kiszerelést. Az árak kisebb kiszerelés esetén sem rosszak, de minél nagyobb kiszerelést választottam ki, annál kedvezőbb egységárat láttam.

Minden terméknél fel van tüntetve egy hűségpont is, amit a vásárlás után ír jóvá a rendszer.

Ahogy egyre kíváncsibb lettem, elmélyültem abban is, hogy kikről van szó, mit csinálnak és még egy humanity tudástárat is találtam, ahol a webáruházban elérhető anyagok felhasználásához adnak további segítséget, ötleteket, tippeket. Ebben a tudástárban különböző recepteket is lehet találni, de olvastam hatóanyag lexikont is, amiből szintén számos új dolgot tudtam meg.

Arra jöttem rá, hogy nem csak a kedvező árú termékek miatt érdemes megnézni az oldalukat, hanem a sok információ miatt is, amiket a termékeknél és az imént említett tudástárban lehet találni.