Az utazás, amit a fogfájás sem tehetett tönkre

Az utazás, amit a fogfájás sem tehetett tönkre

Hetek óta készültünk egy igazi budapesti kiruccanásra a barátaimmal, mivel mindenkire ráfért egy igazi kis gőzkiengedés, a fővárosunk pedig tökéletes helyszín erre. Mind vidéken élünk, maximum munka miatt látogatunk néha Budapestre, de most sikerült egy szuper kis szállást találtunk a belvárosban, azonban egy dologgal nem számoltunk: a fogfájással.

Minden tökéletesen indult az utazással kapcsolatban, egészen onnantól kezdve, hogy megérkeztünk és elfoglaltuk a kis szállásunkat. Igazi csajos, bulizós kikapcsolódást terveztünk, ezért is kerestünk olyan szálláslehetőséget, ami közel található a központhoz. Hosszas keresgélés után pedig találtunk is egy jót, méghozzá elég kedvező áron.

Miután elfoglaltuk a helyszínt, elkezdtük a készülődést és minden tökéletesnek tűnt az esti borozgatáshoz, amikor is az egyik barátnőm furcsa érzést tapasztalt: a nemrégiben beültetett fog implantátuma vérezni kezdett, arca beduzzadt és kellemetlen fájdalommal is járt. Mind nagyon megijedtünk, nem tudtuk mi tévők legyünk, félő volt, nem csak, hogy meghiúsul a bulis pár nap, de egyenesen rossz emlékké válik. Nem tehettünk mást, elkezdtünk keresgélni az interneten fogászatok után. Barátnőm nem akarta a véletlenre bízni, hiszen mind láttuk, hova vezet a kókler munka, végül találtunk egy oldalt , ahol minden fontos információt megtaláltunk, többek között a fog implantátum árakról is, ami ugye nem mellékes.

Az oldal részletesen taglalta milyen fogkezelési módszereik vannak, és, hogy a legmodernebb eszközökkel várják a pácienseket. A fog implantátum árak elég kedvezőek voltak, pedig mind tudjuk, ez nem éppen olcsó mulatság. Emellett nagyon szimpatikusnak találtuk, hogy a leírásban nagy hangsúlyt fektettek az ügyfélközpontú gondolkodásra és igazán páciensbarátnak tűnt ez a hozzáállás a profizmus mellett.

A barátnőm gyorsan online időpontot foglalt és nagyon hamar fel is vették vele a kapcsolatot. Igazán modern, a 21. századnak megfelelő módon történtek a dolgok, a sürgős problémára való tekintettel pedig már másnapra kapott időpontot. Mi is végig böngésztük az árlistát és nagyon meglepődtünk, hogy nem csak a fog implantátum árak, de a többi kezelés is mennyire pénztárcabarát, főleg, ha valóban jó minőséget kapunk, amivel aztán nem kell hetente vissza mászkálni, mert nem sikerült a legjobban.

A kezelés egy igazán modern rendelőben zajlott, miközben mindenki nagyon kedves és figyelmes volt, pedig azért kevés olyan ember van, aki ne kis gyomorgörccsel indulna a fogorvoshoz. Barátnőm még egyszer rá pontosított a helyszínen is a fog implantátum árakra, biztos, ami biztos, hiszen azért tudjuk, Budapesten még drágább egy fogkezelés, mint vidéken.

fog implantátum árak

Azonban itt valóban pozitívan csalódott, mert nem csak hogy profi módon, minden kis részletre odafigyelve oldották meg a problémáját, de a fog implantátum ára is valóban nagyon kedvező volt, főleg, hogy igazi minőséget kapott a pénzéért.

Olyannyira bejött neki a hely és a csapat, hogy azóta is ide jár az éves ellenőrzésekre, mert végre egy olyan helyet talált, ahol nem kell félve beülnie a fogorvosi székbe, ahol valóban törődnek vele és a fogaival is, mindezt megfizethető áron.

A csajos kikapcsolódás tehát végül megmenekült és nem kellett lemondanunk semmilyen programot, még ha a „fogorvosozást” nem is terveztük bele. A jó hangulatú pár nap után elégedetten tértünk haza, plusz egy tapasztalattal, hogy a minőség hosszú távon a legjobb befektetés, főleg, ha a fogaink egészségéről van szó, így biztos, hogy később nem érhet minket meglepetés.