A főbérlőm ajánlotta a legjobb akciós bukósisakot.

A főbérlőm ajánlotta a legjobb akciós bukósisakot.

Sosem gondoltam volna, hogy szülővárosomba „AIRBNB”-t fogok keresni. Miután most már több mint 8 éve nem élek Magyarországon, így nem is érdemes magamnak illetve a családomnak egy albérletet fent tartani. Van egy feleségem és egy kislányom, örülünk, hogy ha Angliában ki tudjuk fizetni az albérletünk árait, nem hogy még Budapesten is fizessünk egyet. Ez persze nem könnyíti meg a helyzetet, hiszen nem élhetünk örökké a szüleink nyakán egy hétig, vagy addig az ideig, amíg hazajövünk. Szerencsére sokszor sikerül találnunk egy ismerőst, aki felajánlja nekünk a lakását, mivel éppen nem tartózkodik benne, de ez most húsvétkor nem így volt. Ami azt illeti kénytelenek voltunk a fent említett lakások nyombába eredni. Nem volt egyszerű, de azért túl nehéz dolgunk sem. Egészen hamar sikerült kiadó lakást találnunk, ahol elférünk, kulturált és megbízható környezetben van jó közlekedéssel és parkoló hellyel, illetve az ára sem volt vállalhatatlan. Majd nem volt más dolgunk, mint felvenni a kapcsolatot a lakás bérbeadójával. Ő egy rendes fiatal férfi volt, aki nagyon szívesen segített és mindenben tudtunk hozzá fordulni.

bukósisak akcióAmikor hazaértünk Budapestre már a szépen kitakarított jó állapotú lakás várt minket. Minden rendben volt vele, de egy dolog nagyon feltűnt. A bérbeadó férfi ugyanabba a hobbiba volt beleszerelmesedve, mint én. Ez pedig nem volt más, mint a motorozás. Látszódott a lakás minden egyes szegletén, még akkor is, ha ez csak egy régies hangulatú fém tábla egy motor képével, vagy egy motor makett gyűjtemény, számomra mégis eléggé nyilvánvaló volt, hogy imád motorozni. Valószínűleg a rejtett utalásokat csak egy olyan ember veszi észre, aki maga is hódol a hobbinak. Amikor találkoztunk vele és odaadta a kulcsokat, rögtön rá is kérdeztem, ami miatt nagyon meg is lepődött, hiszen nem sokan veszik észre, ha csak nem beszél róla, vagy nem motorral érkezik. A lényeg, hogy nem volt szükség semmi beszélgetés indítóra, kitűnően megtudtuk beszélni a motorozás izgalmai.

A motorok szerelmeseinek az is egy remek tulajdonsága, hogy amint kiderül, hogy valaki a közösség tagja, szinte azonnal megvan a közös hang és barátság köttetik belőle. Ez nálunk sem történt másként. Még egy kávéra is marasztaltam, a lányok amúgy is el voltak foglalva a szállásunk belakásával.

Hamar odaterelődött a téma, hogy milyen motoros kiegészítőket érdemes vásárolni. Én magam jeleztem, hogy éppen fejlesztem a felszerelésemet, viszont sajnos a bukósisakok terén nehezen tudok szintet lépni. Mert bár az előző szettemen túl adtam, mégis már csak az bukósisak akciókban bízhatok. Mert használtat nem szeretnék, viszont az áruházi árak, nem igazán jutányosak. Erre ő egy kis várakozás és telefon nyomkodás után előállt nekem egy web címmel, hogy ha valahol, hát itt találom a legjobb bukósisak akciókat illetve kuponokat, melyeket a kiváló SHOX Motoros Webáruházban tudok majd beváltani. Én hálásan megköszöntem a segítségét és már fel is írtam magamnak azonnal a címet, hogy amint időm lesz rá, máris utána nézek. Ez után elbúcsúztunk, és én is segítettem a kipakolásban. Nagyon izgatott lettem a nap végére és alig vártam, hogy találok e magamnak valami hozzám illő jó bukósisakot, hiszen az utóbbi időben csak ez gátol meg abban, hogy újra motorra üljek. Ráadásul azt is be kell, hogy valljam, hogy itthon lényegesen olcsóbb, mint bárhol kint, ezért érdemes volt minél hamarabb utána járnom.

Mondanom sem kell, hogy micsoda öröm volt, amikor megtaláltam még aznap este a tökéleteset, így már csak hozzá kellett valahogyan jutnom, ami szintén sikerült még a Budapesten töltött idő alatt.
Azt kell, hogy mondjam, hogy idén a húsvéti nyuszi nem felejtett el engem se, sőt, hozott egy új barátot és egy új akciós bukósisakot is.