A szállás, ahol még a gumi cseréről is gyűjthetünk információkat

A szállás, ahol még a gumi cseréről is gyűjthetünk információkat

Egy fantasztikus szálláson töltöttem a hétvégét a barátnőmmel, ahol rengeteg új ismerősre is szert tehettem. Az egész napos fürdőzés és kirándulás után ugyanis a svédasztalos vacsora után kellemes borozgatásokon is részt vehettünk.

Egy ilyen alkalmi ismerőssel az autó gumi cseréje is szóba került. Én elkeseredettem számoltam be ez ügyben arról, hogy ez nekem minden évben kétszeres tortúrát jelent. Az úriember meghökkenve nézett rám, és visszakérdezett, hogy: neked a gumi cseréje tényleg tortúra budapestiként? Pedig megvannak erre a megfelelő szakemberek – ha még nem találtad meg őket, akkor javaslom a Méta Autószervizt. Én visszakérdeztem, hogy ennél a szerviznél pontosan milyen márkájú kocsikkal foglalkoznak. Erre azt a választ kaptam, hogy a szerviz márkafüggetlen. Ennek természetesen nagyon megörültem. Újdonsült ismerősöm egy papírra még föl is írta a Méta Autószerviz weboldalának linkjét, a metaautoszerviz.hu-t.

Ahogy hazaértem, meg is tekintettem a holnapot. Ott azt találtam, hogy a Méta Autószerviz valóban egy nagyágyú az autó gumik cseréje témájában, hiszen már több évtizede ezzel foglalkoznak, sőt a vállalkozás kezdeti időszakában ez volt a fő profiljuk.

Nagyon tetszett az is, amitől engem eddig sorozatosan a frász kerülgetett. Ez pedig nem más, mint, hogy folyamatosan mindig az utolsó pillanatokban kellett keresgélnem gumiszerviz után. Itt azonban egy online időpontfoglaló rendszer segítségével kényelmesen megoldhatom a foglalást is, és így még a hosszadalmas várakozás sem tud idegesíteni.

gumi cseréje

A Méta Autószerviznél megoldható az is, ha az ügyfél viszi az abroncsot, illetve a komplex csere is járható út a szervíznél. Még a centírozást is elvégzik, és itt még nincs megállás, hiszen a kényelmi szolgáltatások sora tovább folytatódik azzal, hogy egy úgynevezett „gumiabroncs hotel” szolgáltatást is nyújtanak, mellyel megoldható, hogy ne kelljen elcipelnünk a leszedett gumiabroncsokat, hanem azokat tárolják helyettünk.

Magasfokú műszaki felszereltségüknek köszönhetően még arra is lehetőség van, hogy a nyomás visszajelző rendszerrel ellátott modern gumikat is ki tudják cserélni. Ehhez a procedúrához a guminyomást és a hőmérsékletet koordináló, magas fokú komplex felszerelést igénylő műszerpark nyújt lehetőséget. A Méta Autószervizben ezt is gond nélkül meg tudják oldani.

A szolgáltatásaik árszabásai mind megtalálhatók a metaautoszerviz.hu weboldalon. Ennek tudatában már magabiztosabban és megfontoltabban tudunk időpontot foglalni.