Szép, alkalmi ruha molett hölgyeknek? Én megtaláltam a legjobb boltot

Szép, alkalmi ruha molett hölgyeknek? Én megtaláltam a legjobb boltot

Az utóbbi néhány évtized szépségideáljában az van, hogy a nők akkor a legcsinosabbak, ha csak kevés, vagy éppen egyáltalán semmilyen súlyfelesleg nincs rajtuk. Elméletileg ez jól is hangozhatna, de a valóságban ezt nagyon nehéz elérni, sokaknak pedig szinte lehetetlen. Értem én, hogy egészségesebb is az, ha valakin nincsen súlyfelesleg, de a saját és ismerőseim bőrén is azt tapasztalom, hogy sokszor hiába sportol és étkezik egészégesen az ember, akkor is jönnek azok a fránya kilók.

Én magam sem vagyok az a nádszál típus, sőt, ha teljesen őszinte szeretnék lenni, akkor akár azt is mondhatnám, hogy a molett hölgyek táborát erősítem. Fiatalabb koromban nagyon rosszul éreztem magam emiatt, de aztán ahogy teltek az évek, sikerült elfogadnom és megszeretnem a külsőmet, hibáival és súlyfeleslegével együtt. Persze ettől függetlenül heti rendszerességgel járok sportolni és az étkezésemben is próbálom előnyben részesíteni az egészéges és kevesebb kalóriát tartalmazó ételeket, de nem diétázom és nem célom az, hogy lefogyjak.

Szerencsére nem csak én fogadtam el magam úgy, ahogy vagyok, hanem a párom is így szeret és nem szeretné, ha lefogynék. Valószínűleg az sem zavarná őt, ha hirtelen hatalmas fogyásba kezdenék, de lényegében a súly téma szinte sosem kerül elő közöttünk. Nálunk mindenképpen igaz az a mondás, hogy a külső megfog, a belső pedig megtart. A párom is és én is meg vagyunk elégedve egymás külsejével, de alapvetően nem ez a fő szempont a kapcsolatban.

Molett nőként nem csak a helyes önértékelés megtalálása volt nehéz, hanem az öltözködés is. Nagyon sok olyan üzlet és ruházati lánc van, ahol csak a nagyon vékony, vagy maximum átlagos testalkatú hölgyekre gondolnak. Sokszor volt már a kezemben olyan XL-es nadrág, amire ránéztem és el sem tudtam képzelni, hogy ha ez az XL, akkor mekkora lehet az S, vagy éppen az XS. Szerencsére azért vannak olyan üzletek és webáruházak, akik ránk, molett nőkre is gondolnak. Van néhány kedvenc boltom, ahol divatos és szexi ruhákat találok hatalmas választékban és a mérettel sincs sosem gond.

Legutóbb például alkalmi ruhára volt szükségem. A párom munkahelyén volt egy ünnepi esemény, mikor a cég születésnapját ünnepelték meg és erre nemcsak a dolgozók, hanem azok családjai is hivatalosak voltak. Mivel szerettem volna csinos lenni a párom mellett, ezért felmentem az internetre és megnyitottam azt a webáruházat, ahol gyönyörű alkalmi ruhákat árulnak molett hölgyeknek. Már korábban is vásároltam ebből a webáruházból, így aztán nyugodt szívvel döntöttem megint mellettük. A legnagyobb problémám csak az volt, hogy a nagy választékból nehéz volt választanom, mert legszívesebben minden második ruhát megrendeltem volna magamnak. Végül aztán sikerült meghoznom a döntést és mikor megérkezett a ruhám, elégedett voltam vele élőben is. Nemcsak a képen és az azon szereplő modellen mutatott jól, hanem rajtam is.

Örülök, hogy molett nőként is lehetőségem van arra, hogy csinos ruhákat hordjak, csupán annyi a dolgom, hogy megtaláljam a megfelelő üzleteket, ahonnan beszerezhetem ezeket.