Sürgős bojlercsere a panziómban

Sürgős bojlercsere a panziómban

Vidéken egy panziót üzemeltetek. Főleg a nyári hónapokban van bolondok háza, de amíg ősszel jó az idő, sokan használják ki ilyenkor is a vénasszonyok nyarát üdülésre. Ezért van, hogy a fejemre nőnek a teendők, vagy megoszlik a figyelmem, aminek következtében nehezebben koncentrálok egy-egy dologra. Nem mindig van időm minden szoba apró kis részleteit végignézni, hogy maradéktalanul működnek-e.

Kiadtam egy fiatal párnak egy franciaágyas szobát három éjszakára félpanzióval. Átadtam nekik a kulcsokat, majd bátorítottam őket, hogy nyugodtan keressenek, ha bármi gond van. Visszamentem a bázisomra, és egy fél órán belül megjelent a pár férfi tagja, és elpanaszolta, hogy a hosszú út után le akartak zuhanyozni, de azt tapasztalták, hogy nincs meleg víz. Bizony, nem tudok mindig minden részletre odafigyelni, nem vettem észre, hogy elromlott a szobában a bojler. A pártól elnézést kértem és biztosítottam nekik egy másik szobát.

Ezt követően leültem a számítógépem elé az interneten keresni villanybojlerrel foglalkozó cégeket, hogy minél előbb orvosolni tudjam a problémát. Tisztában vagyok a híres magyar márka minőségével és népszerűségével, ezért nem volt kérdés, hogy Hajdu villanybojlert keresek. Beírtam a keresőbe a hajdu villanybojler árak kulcsszót. Elkezdtem böngészni a találatok között. Így bukkantam rá a villanybojler.hu oldalra, ahol kedvemre válogathattam különböző minőségi villanybojlerek közül. Hamar kis is választottam egy számomra szimpatikus darabot, egy Hajdu AQ 10 F-et, egy villamos fűtésű, falra való, függőleges forróvíztárolót. Speciális tűzzománc bevonat borítja a tartályt, ami védi a rozsdásodástól, még lágy víz esetén is. A minőségi hőszigetelés biztosítja a víz hőmérsékletének hosszú ideig tartó megőrzését. A benne tárolt víz alkalmas tisztálkodásra és étkezésre, ivásra is. Ezen felül nagyon szemrevaló kis darab, sokkal ízlésesebben néz ki, mint a legtöbb bojler, amit valaha láttam. Egyértelműen elégedett voltam ennek a terméknek a paramétereivel, ezért a megrendelés opcióra kattintottam. Éltem a bojlercsere lehetőségével, ami abban merül ki, hogy egy szakember leszereli az előző készüléket és felteszi az újat, valamint be is üzemeli. Ez nekem nagyon hasznos, mivel nem értek az ilyesmihez, és nem kell szerelő után is kutakodnom.

Másnapra már meg is volt az új bojler. Szerencsére pont új vendégek érkeztek a panziómba, ezért most már nyugodt szívvel adhattam át nekik a szobát az újonnan beszerelt bojlerrel. Végül az előzőleg itt lakó pár is nagyon elégedett volt a szállás minőségével. Nem volt probléma, hogy új szobát kaptak a kellemetlenségek miatt, sőt, az új még jobban is tetszett nekik, mint amit eredetileg lefoglaltak. Nekem is tanulságos volt a történet, így most már tudom, kiket érdemes keresnem, ha sürgősen új bojlerre lenne szükségem.