Az étterem, a panzió és még a lakás is kapott biztosítást

Az étterem, a panzió és még a lakás is kapott biztosítást

A nővérem már hosszú évek óta dolgozik szakácsként, most már egy elég elegáns és jól fizető étteremben. Régi vágya, hogy egyszer saját éttermet nyisson. Még nagyon fiatal és nem is gondolta volna, hogy ez az álma ennyire hamar meg fog valósulni. Történt ugyanis, hogy bezárt az egyik étterem-panzió a sarkon, a házunktól nem messze, és a helyiség pedig kiadóvá vált. A nővérem azt mondta, hogy ezt a lehetőséget mindenképp ki kell használni és a cukrász barátjával együtt úgy döntöttek, hogy kibérlik a helyszínt és belefognak az étterem kialakításába, aztán lesz, ami lesz, a panzió részét is megtartják. Nagy izgalommal kezdték beszerezni a szükséges berendezéseket, nyilván nem két forintba került mindent megvásárolni, de amit csak tudtak, használtan, sőt, volt, amit ingyen szereztek meg.

Nem tellett sok időbe, meg is tudtak nyitni. Eleinte nem gondolkoztak nagyban, kevés ételt szolgáltak fel, egy pincért felvettek, a többiről maguk gondoskodtak. Majd ha beindul az üzlet, szükség lesz több alkalmazottra. A szüleim figyelmeztették őket, hogy kéne biztosítást kötni a helyre és az ingóságokra. A nővéremék amúgy is nemrég költöztek össze egy albérletbe, amire attól még, hogy nem ők a tulajok, ők is tudnak biztosítást kötni. Megbeszélték a főbérlővel, hogy szeretnének biztosítást, mert még legalább 2 évig ott fognak lakni és a lakás tele van az értékeikkel. A tulajdonos belement, de ő akarta kiválasztani a biztosító céget. Nem sokkal később megkereste őket, hogy mindenképpen a PannonSafe oldalán kössék meg, amin megtalálhatók a legjobb lakásbiztosítás ajánlatok online. Ez a cég mindenki számára a lehető legjobb ajánlatot keresi meg, személyre szabottan.

Az online kalkulátor segít benne, hogy magunknak is ki tudjuk számolni, hogy mekkora összegre érdemes biztosítást kötni. Csak be kell írni az adatainkat, pár személyes információt a lakókról, ingatlanról és ingóságainkról, és már indulhat is a kalkulálás. A másik nagyon előnye ennek az oldalnak, hogy online is lehet lakásbiztosítást kötni, sőt, nem csak lakásra, hanem autóra és egyéb dolgokra is köthetünk biztosítási szerződést. Máshol is vannak lakásbiztosítás ajánlatok online, de a főbérlőnek egyértelműen ez a cég tetszett meg. A “Termékek” menüpont alatt megtekinthetjük, hogy mennyi termékük van. Akkor is lehet új cégnél biztosítást kötni, ha már van meglévő, ami nem járt le, ennek az a feltétele, hogy a biztosítási évforduló előtt 30 nappal felmondó nyilatkozatot kell küldeni a biztosítónak. Ebbe a levélbe bele kell foglalni a szerződő nevét, címét, születési helyét és idejét, szerződés- vagy kötvényszámot és a biztosító nevét. Célszerű visszaigazolást kérni a felmondás elfogadásáról.

Hogyha a PannonSafe oldalán az online kalkulátoron keresztül kötjük meg a biztosítási szerződést, akkor a cég elvállalja, hogy elküldi a felmondást az előző biztosító cégnek helyettünk. Több visszajelzést is olvashatunk a céggel kapcsolatban az oldalon, ahol elégedett felhasználók számolnak be a velük szerzett élményeikről, tapasztalataikról. Ebből megtudhatjuk, hogy van, akinek többféle biztosítását is ők kezelik, és teljesen elégedett mindegyikkel. Az ügyfelek szerint az üzletkötők nagyon segítőkészek és felkészültek, mindig minden kérdésre pontos választ adnak. A nővéreméket is nagyon meggyőzte a cég, úgyhogy ki is próbálták az online kalkulátort. Ennek segítségével kötötték meg a biztosítást az albérletükre. Egyúttal pedig az étterem-panzióra is kötöttek biztosítási szerződést a PannonSafe-fel, így most már teljesen biztonságban tudhatták a lakást, az ingóságaikat és az üzletet is. Látszik rajtuk, hogy nagyon céltudatosak, úgyhogy az egész család együtt szurkol, hogy minél többet elérjenek és ott segítünk nekik, ahol tudunk.