Nem jó arra hazamenni, hogy nem működik a kazán

Nem jó arra hazamenni, hogy nem működik a kazán

Csodálatos hosszú hétvégéről jöttünk haza a párommal néhány hete. Igazán jól jött egy kis kikapcsolódás, ezt a kényelmes szállás igazán ideális hellyé tette.
Sajnos, amint hazaértünk, azonnal vissza kellett zökkenni a hétköznapokba. A gázkazán felmondta a szolgálatot, így se meleg víz, se fűtés nem volt nálunk. Gyors megoldás kellett, hiszen ezek manapság már elengedhetetlenek a normális élethez.

A párom gyorsan beírta a keresőbe, hogy “gázszerelés budapest”, és így rögtön megtalálta a megoldást. A vizgazfutesszereles24.hu szerelőit hívta segítségül a kazán megszereléséhez.
Nem csak neki, hanem nekem is nagyon szimpatikus volt ez a cég. Értelemszerűen víz-, gáz-, és fűtésszereléssel foglalkoznak, és Budapesten és vonzáskörzetében még ügyeleti szolgálatot is nyújtanak. Ez azt jelenti, hogy szükség esetén akár 1 órán belül is ki tudnak jönni. Persze ez SOS helyzetekben fontos, hiszen, például egy csőtörésnél nagyon sokat számít, hogy meddig folyik a vizünk…

A hívásunkat készségesen fogadták, és gyorsan le is egyeztettük az időpontot, amikor jönnek a szerelők. Már telefonban is alaposan kikérdeztek, mi a gond, hogy a legjobb szakembert küldhessék a probléma megoldására.

Nem is kellett sokat várni, a szerelők a megígért időpontban, pontosan érkeztek. Nem tétováztak, azonnal nekiláttak a munkának, és rendkívül hamar végeztek is. Meglepett, hogy kevesebb, mint egy óra alatt sikerült újra melegvizet varázsolniuk a lakásba. Profi munkát végeztek, és ekkor tudtam meg, hogy garanciát is vállalnak rá.
Nem csoda, hogy a cégük már 30 éve kiszolgálja az embereket, akik mindannyian nagyszerű véleménnyel vannak róluk. Ennyi időn keresztül csak az maradhat a piacon, aki minőségi, ügyfélorientált munkát végez, és náluk ez nem is kétséges.

Ami szintén jó pont volt, hogy náluk mindenről van számla. Semmit nem csinálnak feketén, vagy “szürkén”, ami egy lakásbiztosítási kárigény esetén elengedhetetlen. A beadott számlát garantáltan elfogadják a biztosítók, így a költségek miatt sem kell aggódnunk.

A vizgazfutesszerelo24.hu a lehető legjobb választás volt, így el is mentettük az elérhetőségüket. Ők a legjobbak gázszerelésben Budapesten, ezt bizton állíthatom! Segítségükkel hamar visszaállt a rend otthon, és élhettük tovább az életünket, immáron kipihenve, stresszmentesen.