Nyaralás közben is csak a munkám jár az agyam

Nyaralás közben is csak a munkám jár az agyam

El se hiszem, hogy végre eljutottunk idáig: lepakoltuk a cuccainkat a szálláshelyen. Pedig az utolsó pillanatban úgy tűnt, le kell mondani az egészet, mert Marcsinál visszamondta a bébiszitter a munkát, mert beteg lett… De hála az égnek találtunk pótdadust, akit a két gyerek is elsőre elfogadott, így felpakoltunk, és elindulhattunk a „csajos hétvégénkre” Tokajba.

Évente egyszer elszökünk ide egy hosszú hétvégére, visszajárók vagyunk már egy jó ideje. Egyszerűen kell egy kis kikapcs, hogy aztán 4 nap után úgy ölelgessük a rosszcsont gyerkőceinket, mintha évekig nem láttuk volna őket.

Azonban éppcsak elhelyezkedtünk a gyönyörű panorámás napozóteraszon, kaptam egy emailt a munkahelyemről. Állati ideges lettem, amikor megláttam a levél tárgyát: Toner | Ingyenes Kiszállítás! Ugyanis hetekkel korábban szóltam minden osztálynak, hogy meddig adják le a listát, hogy milyen nyomtatóalkatrészekre van szükségük, mert ebben a 4 rövidke napban nem akarok ezzel foglalkozni, nem is tudok utána rohangálni, de hát nem érdekelte őket. És persze ott volt az e-mailben, hogy SOS, szóval gondolom teljesen kifogytak.

Marcsi látta, hogy nagyon pipa vagyok, és mikor elmondtam a problémát, elmosolyodott: „Toner | Ingyenes Kiszállítás? Ezen könnyen tudunk segíteni!” Mégis hogyan, gondoltam, bemegyünk a legközelebbi városba nyomtatószaküzletet keresni és elpostázzuk?

Marcsi azonban megnyugtatott, hogy ennél jóval egyszerűbb a dolog. Náluk is ez a jelszó, ha rendelésről van szó: Toner | Ingyenes Kiszállítás, és van egy szuper cég, ahonnan rendelni szoktak.

Toner | Ingyenes Kiszállítás

Először, a kiszállítás visszavonásig ingyenes, és nincsen vásárlási limithez kötve – tehát ha valamelyik részleg későn adja le a kívánságát, és nem tudok egyben megrendelni a teljes céges készletet, akkor sem kell fizetni a szállításért, ami igen klassz dolog.

Ezenkívül mennyiségi kedvezmény jár már 2 egyforma termék vásárlása esetén, és ha hármat rendelünk, akkor ennek az értéke még nagyobb. Ez elég hihetetlennek tűnik, a legtöbb helyen minimum 5 terméket kell rendelni ahhoz, hogy kedvezményes legyen, vagy még ennél is többet.

És akkor térjünk rá a tonerekre. 13 márkához forgalmaznak tonert, ami igen hasznos, mert nálunk is az irodában legalább 3 különböző gyártótól vannak nyomtatók, és persze nincs két egyforma. De ebben a webáruházban ez sem jelent gondot! A Toner menüpont alatt csak ki kell keresnünk a megfelelő márkát, ekkor láthatóvá válnak ezen belül a sorozatok, amik alatt már könnyedén megtalálhatjuk a típust, amit keresünk. A legtöbb esetben választhatunk gyári és utángyártott alkatrész között, nálunk a vezetőség a gyárira esküszik, és inkább a szállítási díjon spórol.

Ráadásul maga a szállítás gyors is: a délig leadott rendeléseket már másnap kiszállítják, és választhatunk, hogy házhoz kérjük vagy pedig csomagátvételi pontra. Én most nyilván az iroda címére kértem a szállítást, de magánemberként sokszor választom a csomagpontot.

Éppen fél 12 volt, ezért gyorsan elküldtem a rendelést, és írtam az irodának, hogy várhatóan holnap érkezik a csomag.

Ezek után pedig már tényleg teljes nyugalomban élvezhettük a pihenést, Marcsi pedig megkönnyítette az életemet azzal, hogy innentől mindig ebből az áruházból rendelem majd a céges dolgokat!