Érdemes előre gondolkodni, ha kisgyerekkel utazik az ember

Érdemes előre gondolkodni, ha kisgyerekkel utazik az ember

Kisgyerekekkel utazni épp olyan szórakoztató, mint amilyen kimerítő is tud lenni. Egyrészt jó érzés látni az arcukon a boldogságot, másrészt rengeteg dologra kell odafigyelni. A kisfiam, Marci például elég érzékeny, így nem lehet arra apellálni, hogy külföldön fogok tudni olyan egészségügyi és tisztálkodási termékeket találni, ami megfelelő a számára, így ilyen szempontból előre kell gondolkodni. Az, hogy utazás előtt bevásároljak itthon azokból a termékekből, amelyek odakint kellhetnek legalább olyan fontos, mint a szállásfoglalás. Csak így lehetek nyugodt, hogy minden rendben lesz odakint. Szerencsére van egy jól bevált webáruház, a Lord Shop, ahol minden szükséges dolgot megtalálok egy helyen. Már sokszor rendeltem tőlük a https://www.lord.shop.hu oldalról, és sosem okoztak csalódást. A széles kínálatuknak hála hamar megtaláltam azokat a termékeket, amelyek megfelelők a fiam számára, és amelyekre nem érzékeny a bőre. Pelenkát például már csak tőlük rendelek, hiszen amellett, hogy nagy a választék az árak is verhetetlenek. Ez többnyire annak köszönhető, hogy a Lord Shop egy importtal és exporttal foglalkozó üzlet, akik direkt az olyan gyártókra koncentrálnak, akik árban és minőségben a legjobb termékeket kínálják. Már 1995 óta forgalmaznak termékeket, például multinacionális hipermarketeket is ellátnak import holmikkal. Fő profiljuk az egészségügyi és kozmetikai termékek, a borotvák és a pelenkák. Mindezek kapcsán saját Facebook oldalt és csoportokat is létrehoztak, ahol a vásárlók megoszthatják egymással a termékekkel kapcsolatos véleményüket, tippjeiket. Illetve külön anyukák számára létrehoztak egy olyan oldalt is, ahol kifejezetten a gyermekneveléssel és ápolással kapcsolatban tudnak tapasztalatokat cserélni.

Ezen felül van egy speciális szolgáltatásuk, a túrajárattal történő házhoz szállítás, ami azt jelenti, hogy előre feltüntetett időpontokban szállítják a csomagokat különböző településekbe, így előre lehet tudni mikor várható a rendelt termékeink érkezése. Ez a módszer olcsó is és biztonságos is, egyedül a Lord Shop futárjain megy keresztül a rendelés, a termékeket közvetlenül a raktárból hozzák és mivel nem kell másik futárcégnek fizetniük, egy bizonyos összeg fölött a szállítás ingyenes is. Tehát mindenképp megéri ezt a szállítási módot kérni, ha spórolni szeretnénk, de természetesen van lehetőség a csomag feladását is kérni, ha hamarabb van szükségünk a termékekre, mint amikor a túrajárat a településünkre érkezik, vagy ha Budapesten olyan kerületben lakunk, ahol nehézkes lenne megoldani a parkolást a Lord Shop futárjainak.

A https://www.lord.shop.hu oldalán leadott rendelésünket fizethetjük online kártyával, banki előre utalással, vagy átvételkor készpénzben, illetve kártyával is, így mindez teljesen biztonságos és kényelmes.

Én minden utazásunk előtt alaposan bevásárolok babasamponból, pelenkából, nedves törlőkendőkből, sebtapaszból, borotvából, gyerekeknek való tusfürdőből és persze naptejből, így teljes mértékben el tudom kerülni a stresszt, hogy külföldön kelljen boltról boltra szaladgálnom gyerek bőrbarát termékek után.